"Szerintem Andrea egy nagyon profi fotós, és így utólag külön örülök neki hogy őt választottam. Andrea már a fotózás előtt elmondta hogy mire figyeljek oda és közben is folyamatosan segített az instrukciókkal, hogy a képek minél jobban sikerüljenek.

Ami különösen tetszett, hogy a teljes fotózást az én egyéni igényeimre és karrier körülményeimre szabta és annak megfelelően állította össze, ezért olyan képeket készített, mint amit én is elképzeltem. Ezután már sokkal könnyebb lesz az általam meghatározott pénzügyi területen sikeresen pályázni.

Azonnal felhasználható képeket kaptam az önéletrajzhoz és a különböző közösségi oldalakhoz, kicsit komolyabbat a LinkedIn-re vagy eppen lazábbat a Facebook-ra. Azt gondolom hogy ezek a képek jó irányban eldönthetik a különbséget egy talán és egy őt biztosan behívjuk interjúra között."

Zoli fotó
Zoli
"Nagyon jól éreztem magam fotózás közben a végén már élveztem is mert elégé belejöttünk. Köszönöm, hogy segítő kész voltál és hogy a legjobbat tudtad kihozni belőlem. A képek is szépek és természetesek lettek ahogy megbeszéltük. A továbbiakban ha neked sincsen ellenedre szeretnélek tovább ajánlani."
Csöndes Katalin fotó
Csöndes Katalin
dietazzvelem.hu
“Személyes találkozásunk alkalmával azonnal azt éreztem, mintha egy kedves régi iskolatárssal, vagy egy ezer éve nem látott barátnővel állnék szemben. Ennek szellemében is telt a fotózás, aminek eredménye önmagáért beszél. Szívből kívánok minden jót és sok sikert a továbbiakban is!”
Edina fotó
Edina
"Megjöttek a képek! Fura így magamat látni. Sajnos elég kritikus vagyok. Minden tekintetben. Főleg ha magamról van szó! Valamiért az ember soha nincs megelégedve magával. De most jó érzés ezeket a képeket nézni, mert tényleg tetszenek. Biztos vagyok benne, hogy több helyen megfelelően fogom tudni felhasználni ezeket az üzleti portré fotókat. Köszönöm, nagyon tetszenek!"
Varga Péter fotó
Varga Péter
HORIZONT Rendezvényszervező Iroda
"Köszönöm a gyors és precíz munkát, azonnal le is cseréltem a LinkedIn profilképemet. Minden fénykép kapcsán azt érzem, hogy tökéletesen visszaadják, milyen is vagyok valójában, de van bennük valami, azt hiszem, egy kis plusz magabiztosság, amire egy CV fotónál mindenképpen szüksége van az embernek. Ahhoz, hogy ez tükröződjön, kellettek az apró trükkök, amiket elmondtál az elején, illetve a kedvességed és közvetlenséged hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzem magam a fényképezőgép előtt. "
Anna fotó
Anna

"Nagyon szépen köszönöm a fényképeket, a gyorsaságot és az élményt!

Azt kaptam, amire számítottam, sőt! Nagyon hálás vagyok a profi minőségért, hozzáállásért és számomra nagyon megnyugtató volt, hogy pontos utasításokat kaptam annak érdekében, hogyan legyenek természetes hatásúak a képek egy megkreált környezetben. Azt látom viszont a képeken, amit szerettem is volna - magamat úgy, amilyen vagyok.

Elmondhatatlanul jól esett, hogy igyekeztél egy barátságos, könnyed jó hangulatú légkört teremteni, oldani a fotózás miatt bennem lévő feszültséget.

Szóval köszönöm."

Viki fotó
Viki

“Andi »kezében« úgy érzi magát az ember, mint a legjobb wellnessen, hátradől és élvezi, amíg a profi teszi a dolgát, végeredményül pedig gyönyörű képek születnek. Olyan tapasztalata és tudása van az üzleti portré készítésében, ami a mai magyar piacon egyedülálló!

Amennyiben álláskereséshez, weboldalra vagy további célból üzleti portréra van szükségetek, bízzátok olyan emberre aki valóban ÉRT hozzá, és keressétek Bartha Andit!"

Tamara fotó
Tamara

"Már régóta gondolkodtam rajta, hogy kellene profi fotóssal portré képeket készíttetnem, amikor Andit az élet az utamba sodorta.

A fotózás elején Andi elmondta, hogy mi fog történni a következő 1 órában, mesélt egy kicsit a fotózás különböző technikáiról, de leginkább arról, hogy miért is fontos minden élethelyzethez más-más beállítású képet készíteni. Andi pik-pak baráti légkört teremtett, ezzel feloldva az összes gátlásom a fotózással kapcsolatban. Fantasztikus élmény volt számomra, és a végeredmény a vártnál sokkal jobb lett. Andi kihozta belőlem a maximumot, csodásak lettek a fényképek. Mindenkinek szívből ajánlom őt!”

Szilvia fotó
Ulmer Szilvia
www.ytraining.hu
"Andi ízig-vérig profi fotós. Tevékenységén érződik, hogy a munkája szerelmese és érti is annak minden apró részletét. A fotózással eltöltött egy óra alatt egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve, ő mindenben segített a beállításoknál. Menjetek hozzá bátran, csak ajánlani tudom!"
Gábor fotó
Gábor
"Élveztem a fotózás minden percét! Köszönöm a csodás képeket, nagyon örültem nekik! Ahogyan a fotókat tartalmazó lemez átadásra került a szép tokban, az pedig igazán kellemes meglepetés volt!"
Somogyi Mária fotó
Somogyi Mária
nyelvitrening.com
"Andit egy professzionalis CV fotó reményében kerestem fel, de ennel sokkal többet kaptam tőle. Mindig úgy gondoltam, hogy rólam nem lehet normális képet késziteni vagy csupan akkor ha nem tudom hogy fotóznak, de Andi nem csak tehetséges fotós de remekül ért ahhoz hogy megtalálja az összhangot az alannyal es ezáltal nem csak csodás képek készülnek de maga a fotózas is egy kellemes elmény volt számomra."
Réka fotó
Réka

"Az elején picit zavarban voltam, mert nem tudtam, mit, hogyan csináljak majd, de szerencsére (hála Neked!!) erről hamar megfeledkeztem. Tetszett, hogy mindent olyan részletesen elmagyáráztal, igy én is sokkal könnyebben fel tudtam oldodni.

A rólam keszult CV fotók pedig pont úgy sikerültek ahogy szerettem volna. Jó érzés, hogy a képem miatt nem kell aggódni. Köszönöm!! :-)"

Franciska fotó
Franciska
"Nagyon köszönöm a képeket! Igazán jól sikerültek. Két napja azokat nézegetem. Köszönöm még egyszer és ha tehetem ajánlani foglak másoknak is :-)"
Tünde fotó
Tünde

"Nagyon szépen köszönöm a csodás képeket 🙂

Jól éreztem magam a fotózáson, nagyon kedves és közvetlen voltál. Egy nagyobb tükröt hiányoltam, de szerencsére ezt is sikerült megoldani 🙂 az elvárásaimnak maximálisan megfelelt mind a helyszín mind a profizmusod. Maximálisan elégedett vagyok a képekkel és köszönöm még egyszer. :)"

Lexy fotó
Lexy
Minden elképzelés egyedi, ezért kérd személyre szabott ajánlatunkat.